Velcro/Evol

Info
Zite
Spelen
Kunder

 

Velcro/Evol Interactive AB

Jag är ensam ägare i ett aktiebolag som heter Velcro Interactive AB. Velcro gör i första hand Internetbaserade spel, just nu driver vi 3 internetbaserade spel, samt tillhandahåller ett script som heter Zite för hemsidebyggnad. Länken till höger öppnar zite:s demoportal i eget fönster. Referenser finns både på Zite sidan och här för de som är intresserade.

Firman är sett som en bisyssla till mitt riktiga jobb, då jag bara arbetar några få timmar varje dag med den. Den mesta delen av tiden används till driftproblem, support och uppdateringar.
Någon gång i framtiden kanske jag börjar jobba heltid med firman igen, men då måste jag hitta en stadig kund som bas för hela verksamheten. spelen drar in aldeles för lite pengar i dagsläget för att kunna leva på dem.

Tekniker:
Vi jobbar i första hand med ASP och SQL(MsSQL eller Acsess), men jag kan även .NET och det är det jag jobbar hårdast på att lära mig just nu. Har skrivit provet för 70-536(Microsoft .NET framework 2.0 Application Developement Foundation) och klarat det 2009-08-14.


Vi jobbar uteslutande mot windowsplattformen även om jag kan endel PHP och även kan hyra in folk som är ess på detta. Vi har även tillgång till UNIX mästare som kan göra ALLT innom unix om så behövs, det är dock ingen huvudsyssla.
Traditionell ASP har jag nästan 10 års erfarenhet av så där kan jag bygga det mesta, men ASP.NET har många fördelar när det kommer till skalbarhet och säkerhet så det känns som naturligt att jag förr eller senare portar hela Zite till ASP.NET.

Möjliga jobb:
Just nu gör jag inga externa jobb alls, bara underhåller de kunder jag redan har i min kundstock.

Har ni frågor är det bara kontakta mig på zacke@evolinteractive.com

 

 

 

admin